Θέλτα : Εποχή Ράφα Μπενίτεθ

Στην χρονιά που θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής η Θέλτα θα έχει προπονητή τον Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος στην παρουσίασή του ανέλυσε το γιατί πήγε στην Θέλτα και τις σκέψεις του για την ομάδα.

Ο Ράφα Μπενίτεθ το σκέφτηκε καλά, είχε πολλές προτάσεις αλλά προτίμησε την Ισπανία καθώς θέλει να είναι κοντά στο σπίτι του και να δουλέψει σε μια ομάδα σε μεγάλο πρωταθλημα που θα του δώσει χρόνο να κάνει αυτό που θέλει. Είναι επίσημα ο νέος προπονητής της Θέλτα.

“Είχα πάνω από 20 προτάσεις όχι μόνο από Ισπανία. Να ξέρετε πέφτουν πολλά λεφτά στο τραπέζι στην εποχή μας. Μετά την Κίνα και την Ιταλία σκέφτηκα ότι θέλω να είμαι σε μεγάλο πρωτάθλημα, κοντά στην οικογένειά μου και με ένα πρότζεκτ που μου επιτρέπει να δουλέψω σε βάθος χρόνου. Η πρόταση της Θέλτα ήταν η πιο ελκυστική και είμαι περήφανος που θα είμαι προπονητής στα εκατό χρόνια του συλλόγου” δήλωσε στην παρουσίασή του ο Ισπανός προπονητής.

“Έχουμε ομάδα με ποιότητα και εμπειρία και όλοι οι παίκτες έχουν μεγάλη αξία. Έχω συνηθίσει να δουλεύω σε ομάδες όπου η νίκη δεν είναι προαπαιτούμενο. Θα βάλουμε πρώτα τις βάσεις και θα έρθουν και νίκες. Ξέρω ότι η ομάδα κάνει προσπάθεια να βελτιώσει το ρόστερ και θα συνεχίσει να την κάνει. Ο Γκάμπρι Βέιγκα είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Θα ήμουν ενθουσιασμένος αν έμενε μαζί μας για πολλά χρόνια και να έκανε ότι έκανε και πέρσι. Θέλω να βελτιωθεί και να μείνει εδώ. Είναι σημαντικός για την ομάδα και ελπίζω να το αποδείξει τα επόμενα χρόνια” δήλωσε ο Μπενιτεθ μιλώντας και για το μεγάλο αστέρι, τον Βέιγκα που έχει προτάσεις από μεγάλους συλλόγους σε όλη την Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.