Σεβίλλη: Αντίθετοι στην απόκτηση Ράμος οι οπαδοί

Οι Ούλτρας της Σεβίλλης με ανακοινωσή εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στον σύλλογο.

Η απόκτηση του Σέρχιο Ράμος από την Σεβίλλη 18 χρόνια μετά την αποχώρησή του για την Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στους Μπίρις Νόρτε, τους ούλτρας της Σεβίλλης οι οποίοι προχώρησαν σε μια σκληρή ανακοίνωση.

“Θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας σε όσους πρότειναν αυτήν την συμφωνία. Δεν μας παρακινεί το μίσος ή η αγανάκτηση, αλλά η αγάπη και η υπερηφάνεια για τον σύλλογο μας, την ιστορία του και τους οπαδούς του. Πιστεύουμε ότι η απλή πρόταση αυτής της συμφωνας ήδη υπονοούσε έλλειψη σεβασμού για τις αξίες που μας έκαναν σπουδαίους, για τα σύμβολα και τους θρύλους που υπερασπίστηκαν το σήμα μας και για τους χιλιάδες οπαδούς της Σεβίλλης που έχουν υποστεί την περιφρόνηση αυτού του παίκτη στο παρελθόν. Η συμφωνία εξυπηρετεί συμφέροντα μάνατζερ που δεν κατανοούν τι κάνει τη Σεβίλλη σπουδαία και που προσέχουν μόνο τα προσωπικά και οικονομικά τους συμφέροντα. Θα είμαστε πάντα δίπλα στη Σεβίλλη και όχι σε αυτούς που σπιλώνουν την ομάδα με τις αποφάσεις τους” αναφέρει κομμάτι της ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση καταλήγει με επίθεση προς την διοίκηση της ομάδας αλλά και με την ενημέρωση πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποδοκιμαστεί ο παίκτης ή να υπάρχουν πανό εναντίον του στο γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.