Μπόνο: “Ξέρω ότι ήμουν η πρώτη επιλογή της Ρεάλ Μαδρίτης”

Ο Μαροκινός τερματοφύλακας Μπόνο με δηλώσεις του αποκάλυψε πως είχε πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής Μαροκινός τερματοφύλακας Μπόνο άφησε την Σεβιλλη για την Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ. Πριν από αυτό υπήρξε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης οπως αποκάλυψε ο 32χρονος αλλά δεν βοήθησε καθόλου το γεγονός ότι θα έπρεπε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο για το κύπελλο Εθνών Αφρικής.

“Μου είπαν ότι αρχικά ήμουν η πρώτη επιλογή, αλλά, αναλύοντας την κατάσταση, λόγω του κυπέλλου Εθνών Αφρικής και επειδή θα έχανα πολλά παιχνίδια δεν ήταν δυνατόν να συμφωνήσουμε. Επιπλέον, είχαν πλέον κι άλλες επιλογές. Η Μπάγερν μου ζήτησε να περιμένω, μου είπαν ότι θα μου έκαναν προσφορά, αλλά βγήκαν κι άλλα ονόματα, δανεικοί. Κατάλαβα ότι οι σύλλογοι δεν θέλουν να ξοδέψουν ειδικά σε έναν 32χρονο όπως εγώ.”

Ο Μπόνο μίλησε και για την περσινή, επιτυχημένη χρονιά τόσο με το Μαρόκο όσο και με την Σεβιλλη αλλά και για το φιλαράκι και συμπατριώτη του Εν Νεσίρι:

“Πέρυσι ήταν μια εξαιρετική χρονιά, συμπεριλαμβανομένου και του Παγκοσμίου κυπέλλου, μια σεζόν δυσκολη, την σώσαμε στη Σεβίλλη με έναν τίτλο, αλλά ήταν μια μεγάλη συναισθηματική καταστροφή. Χρειαζόταν κάτι νέο και ο σύλλογος το ήξερε. Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Ο Εν Νεσίρι είχε προσφορές, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα τη Σεβίλλη. Για να πάει δανεικός στη Μίλαν δεν πρόκειται να φύγει από τη Σεβίλλη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.