Bιγιαρεάλ: Ο Πατσέτα διάδοχος του Σετιέν

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον 55χρονο Ισπανό προπονητή.

Μετά από έντονη αναζήτηση και «παρέλαση» ονομάτων (Λοπετέγι, Ραούλ, Γκαγιάρδο μεταξύ άλλων) η διοίκηση της Βιγιαρεάλ κατέληξε στην λύση του Χοσέ Ρόχο Πατσέτα για την επόμενη ημέρα μετά την αποπομπή του Κίκε Σετιέν.

Ο 55χρονος για τέταρτη φορά στην σταδιοδρομία του θα βρεθεί σε πάγκο ομάδας της La Liga (Nουμάνθια, Ουέσκα και Βαγιαδολίδ) αλλά αυτή είναι η πιο σημαντική δουλειά που αναλαμβάνει δεδομένου του μεγέθους της Βιγιαρεάλ.

Οι διοικούντες του ισπανικού συλλόγου εκτίμησαν πως η αγωνιστική φιλοσοφία του ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του «Κίτρινου Υποβρυχίου», ενώ στα υπέρ του είναι και ο τρόπος προσέγγισης των ποδοσφαιριστών.

Yπενθυμίζεται πως η Βιγιαρεάλ, η οποία έχει μία νίκη και τρεις ήττες στo τρέχον ισπανικό πρωτάθλημα, είναι η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (21/9) ενώ τον υποδέχεται στο «Θεράμικα» την 5η αγωνιστική στις 30 Νοεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.