Βαγεκάνο-Μαγιόρκα 2-2: Την γλίτωσε ο Φαλκάο (hls)

Με πέναλτι του Ραδαμέλ Φαλκάκο στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βαγεκάνο γλίτωσε την ήττα από τη Μαγιόρκα στο Βαγέκας, όπου πήρε ισοπαλία 2-2 για την 8η αγωνιστική.

Η Μαγιόρκα βρισκόταν πολύ κοντά στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη επί της Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά (από χέρι του Γκονζάλες στο 97′) το γκολ του Φαλκάο από το σημείο του πέναλτι στο 112′ απέτρεψε την ήττα για τους Μαδριλένους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς καθώς στο 4ο λεπτό ο Άλβαρο Γκαρθία με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 39′ ο Ουνάι Λόπεθ με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ραϊκοβιτς.

Η Μαγιόρκα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μουρίκι στο 45′ και στο 59′ από εξαιρετική κάθετη πάσα του Νταρντέρ, ο Αντόνιο Σάντσεθ έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Η Ράγιο πίεσε για την ισοφάριση, είχε καλές στιγμές, αλλά ο Ραϊκοβιτς δεν τις επέτρεψε να φτάσει στην ισοφάριση. Της έδωσε όμως την ευκαιρία με ανόητο χέρι ο Γκονζάλες στο 97′. Ο Φαλκάο, με… διπλή εκτέλεση πέναλτι, νίκησε τον Ραϊκοβιτς και χάρισε έναν ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.