Νίκο Γουίλιαμς: Κάντο όπως ο Ίνιγο Μαρτίνεθ!

Ο επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Νίκο Γουίλιαμς, φέρεται να συμφώνησε να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή, όταν λήξει το συμβόλαιο του στο Σαν Μαμές τον ερχόμενο Ιούνιο.

Υπήρξαν πολλές εικασίες γύρω από το μέλλον του 21χρονου τους τελευταίους μήνες, με την βασκική ομάδα, να επιθυμεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον διεθνή ακραίο επιθετικό, με τους υπάρχοντες όρους του να εκπνέουν το καλοκαίρι του 2024.
Σύμφωνα με τον Καταλανό δημοσιογράφο, Ενρίκ Κανιέγας, ο Γουίλιαμς έχει πλέον συμφωνήσει να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κανιέγας ισχυρίζεται ότι ο νεαρός επιθετικός, αποφάσισε να μην συνεχίσει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα φύγει με παρόμοιο τρόπο με τον Ίνιγο Μαρτίνεθ, ο οποίος μετακινήθηκε από τους Βάσκους για τη Μπραρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή. Η Μπαρτσελόνα πιστεύεται ότι ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του Ισπανού στα μέσα Σεπτεμβρίου για να συζητήσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο παίκτης στο Καμπ Νου τον επόμενο χρόνο και η συμφωνία επιτεύχθηκε γρήγορα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.