Μπαρτσελόνα: Στην αντεπίθεση ο Λαπόρτα

Ο Ζοάν Λαπόρτα πέρασε στην αντεπίθεση και τόνισε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, τόσο εις βάρος του, όσο και εις βάρος της Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος της καταλανικής ομάδας εμφανίστηκε σίγουρος, πως οι «μπλαουγκράνα» θα αθωωθούν στην υπόθεση «Νεγκρέιρα», παρά τις κατηγορίες της Εισαγγελίας.

Ο Λαπόρτα δήλωσε στο «Radio Catalunya» για τις κατηγορίες εις βάρος του: «Ο δικαστής αποφάσισε να με χαρακτηρίσει ως ύποπτο για την υπόθεση Νεγκρέιρα κι όπως καταλαβαίνω δεν έχει κανένα νόημα και διαφωνώ με όλο αυτό. Δεν υπάρχουν αποδείξεις, επειδή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως δωροδοκία, καθώς οι διαιτητές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι κι αυτό δεν είναι ένα συνεχές έγκλημα. Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Την τελευταία φορά οι κατηγορίες ήρθαν σε αντίθεση με τα όσα είπε ο Εισαγγελέας. Όταν με ανέκριναν, όλα τα γεγονότα χαρακτηρίστηκαν πιθανά εγκλήματα, ως διαφθορά, αλλά απέρριψαν τη δωροδοκία».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Φυσικά, πρέπει να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά θεωρώ ότι η ιστορία παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπορούν να είναι ήρεμοι. Πιστεύω ότι η υπόθεση θα αποσυρθεί και η Μπαρτσελόνα θα αθωωθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.