Μπαρτσελόνα: Στο στόχαστρο παίκτης της Βιγιαρεάλ

Η Μπαρτσελόνα είναι γνωστό ότι διανύει μια ταραχώδη οικονομική περίοδο. Έτσι οι Καταλανοί έχουν επικεντρωθεί σε δανεισμούς, μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μεταγραφές σε χαμηλές τιμές.

Ο Τσάβι βλέποντας την έλλειψη βάθους στο ρόστερ έχει προωθήσει παίκτες από τις ακαδημίες και μέχρι τώρα έχει δικαιωθεί με τις επιλογές του.
Η La Liga έχει ήδη διαμηνύσει, ότι η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κάνει περικοπές για το 2024-25, ως συνέπεια της μείωσης του ανώτατου ορίου των μισθών της. Το να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Μάρκος Αλόνσο, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει χαμηλότερο μισθό από την πλειονότητα των συμπαικτών του και μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις- θεωρητικά θα είχε νόημα, αλλά τον Δεκέμβριο θα κλείσει τα 33 του χρόνια και με τον Κανσέλο δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει να βρει έναν καλό αριστερό μπακ.

Σύμφωνα με το «Fichajes», η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Πεντράθα της Βιγιαρεάλ. Ήταν τέτοια η φόρμα του 27χρονου κατά την φετινή περίοδο που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του για την Ισπανία εναντίον της Νορβηγίας, κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος, λόγω των προκριματικών του Euro.

Ο Αλφόνσο Πεντράθα έχει δύο ασίστ σε οκτώ εμφανίσεις του στη La Liga αυτή τη σεζόν και έχει συνολικά 11 γκολ και 22 ασίστ σε 174 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη Βιγιαρεάλ. Ο Πεντράθα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, δυσκολεύοντας θεωρητικά τη Μπαρτσελόνα να διαπραγματευτεί τους όρους με τους ομολόγους της στη Βιγιαρεάλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.