Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Κάρλο Αντσελότι για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, μετά το τέλος του «clasico».

Ο Άγγλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης χάρισε τη νίκη 2-1 στην ομάδα του, με τα δυο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως παίζει με την εμπειρία ενός βετεράνου. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε την ικανοποιήσή του για τη νίκη της ομάδας του επί των Καταλανών.

Αρχικά, ο Αντσελότι δήλωσε: «Ναι, ο Μόντριτς άλλαξε τη δυναμική, γιατί αρχίσαμε να ελέγχουμε την μπάλα καλύτερα από την Μπαρτσελόνα. Η πίεση της Μπαρτσελόνα μειώθηκε, ειδικά μετά το πρώτο γκολ του Μπέλιγχαμ. Ο Λούκα άλλαξε τη δυναμική του αγώνα. Τότε ο Μπέλιγχαμ ήταν πολύ, πολύ αποτελεσματικός. Το πρώτο του γκολ ήταν εξαιρετικό, ενώ ήταν έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του για το δεύτερο».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Είμαστε έκπληκτοι, όλοι είναι έκπληκτοι. O Μπέλιγχαμ έχει επίπεδο. Ήταν πολύ αποτελεσματικός στην επίθεση, έβαλε γκολ. Νομίζω ότι σήμερα μας εξέπληξε, γιατί δε σκοράρει πολύ σε αυτή τη θέση. Ήταν ένα φανταστικό γκολ. Παίζει σαν βετεράνος, η συμπεριφορά του είναι εξαιρετική. Στόχος του αγώνα δεν ήταν η ισοπαλία, αλλά η νίκη. Νομίζω ότι η ισοφάριση άλλαξε εντελώς τη δυναμική, δίνοντάς μας περισσότερη δύναμη και ενέργεια απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έπαιζε καλύτερα μέχρι εκείνη τη στιγμή».