Τζιρόνα-Αλαβές 3-0: Όνειρο ζει, μην την ξυπνάτε… (highlights)

H εντυπωσιακή Tζιρόνα νίκησε με 3-0 και την Αλαβές για την 17η αγωνιστική στην Ισπανία, στο "Μοντιλίβι", στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στην LaLiga από το 2019.

H εντυπωσιακή Tζιρόνα νίκησε με 3-0 και την Αλαβές για την 17η αγωνιστική στην Ισπανία, στο “Μοντιλίβι”, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στην LaLiga από το 2019. Πορεία τίτλου. Όνειρο ζει…

Η αήττητη στα εννέα τελευταία ματς Τζιρόνα παραμένει, με την τρίτη σερί νίκη και 14η συνολικά στη σεζόν, στην κορυφή της βαθολογίας με 44 βαθμούς, δυο περισσότερους από την Ρεάλ Μαδρίτης και εννέα από την τρίτη Μπαρσελόνα, την ώρα που η Αλαβές έμεινε στην 13η θέση με 16 βαθμούς, στο +3 από την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Πλάθα είναι 24 ματς χωρίς νίκη εκτός έδρας, με 18 ήττες και 6 ισοπαλίες από το 2-0 στην έδρα της Κάδιθ τον Οκτώβριο του 2021.

Το 1-0 ο Ντόβμπικ στο 23′ με κεφαλιά μετά από απομάκρυνση του τερματοφύλακα Σιβέρα σε σουτ του Κόουτο για να κάνει το 2-0 μετά από ασίστ του Κόουτο ο Πόρτου στο 42΄ (τρίτο γκολ στα τέσσερα τελευταία κόντρα στην Αλαβές!) για την ασταμάτητη γηπεδούχο που μπορεί να δυσκολεύτηκε σε σετ παιχνίδι απέναντι στην αμυντικογενή Αλαβές, αλλά βρήκε με υπομονή τις λύσεις στην επίθεση.

Το 3-0 με πέναλτι ο Ντόβμπικ, πέναλτι που πήρε ο Κόουτο από τον Λόπεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.