Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι φεύγει λόγω στόχων

Ο Τσάβι ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, λόγω της αποτυχίας του να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει η διοίκηση.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως αν κάποιος προπονητής δεν καταφέρνει να πετύχει τους στόχους των «μπλαουγκράνα», τότε πρέπει να φεύγει από τον πάγκο τους. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, το οποίο τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από την καταλανική ομάδα.

Αρχικά, ο Τσάβι δήλωσε: «Αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι, πρέπει να φύγεις. Την πρώτη χρονιά ήμασταν δεύτεροι, η δεύτερη ήταν πολύ καλή και την τρίτη οι προσδοκίες δεν εκπληρώθηκαν. Είναι θέμα αποτελεσμάτων, το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Και γι’ αυτό αποφάσισα να φύγω στις 30 Ιουνίου, όχι λόγω κριτικής από τον Τύπο ή προβλημάτων ψυχικής υγείας, όπως ειπώθηκε. Οι προσδοκίες δεν ικανοποιήθηκαν και ο σύλλογος χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Μας έλειψε αυτό, ειδικά αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι μας έλειψε η συνέχεια. Ελπίζουμε να παλέψουμε για τους δύο εναπομείναντες τίτλους. Εκτός Ισπανίας εκτιμούν πολύ τη δουλειά μας. Και επίσης οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Όλοι οι προπονητές μας κάνουν κομπλιμέντα ως επιτελείο. Όλοι, ακόμα και εκτός Ισπανίας. Αλλά όχι εδώ στην Ισπανία. Νομίζω ότι κάναμε καλά δουλειά και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.