Αλμερία: Φαβορί για τον πάγκο πρώην προπονητής του ΟΦΗ

Ο Πέπε Μελ είναι το φαβορί για να αναλάβει την ουραγό της Λα Λίγκα, Αλμερία. Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ θα αντικαταστήσει τον Γκαϊθκα Γκαριτάνο ο οποίος δεν πέτυχε νίκη στο πρωτάθλημα σε δεκαοκτώ ματς.

Το βράδυ της Δευτέρας η Αλμερία έφτασε κοντά στην πρώτη νίκη στην σεζόν αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την Σεβίλλη (2-2). Απέτυχε για 31ο παιχνίδι στην Λα Λίγκα να μείνει χωρίς νίκη.

Τρέχει το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της Λα Λίγκα καθώς είναι χωρίς νίκη στα πρώτα 28 παιχνίδια της χρονιάς (…και τρία από την περσινή σεζόν) διαλύοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε η Ουέσκα (1997/98) η οποία δεν είχε νίκη στα πρώτα 23 παιχνίδια της σεζόν.

Δεκαοκτώ από αυτά τα παιχνίδια είναι με προπονητή τον Γκαΐθκα Γκαριτάνο και η As αναφέρει ότι ο Βάσκος τεχνικός αποχωρεί από τον σύλλογο και θα ανακοινωθεί άμεσα η αποχώρηση του.

Το Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γκαριτάνο είναι ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Πέπε Μελ. O 61χρονος τεχνικός ήταν για δώδεκα ματς στον πάγκο των Κρητικών πριν αποχωρήσει στις αρχές Φλεβάρη για να αναλάβει ο Τραϊανός Δέλλας.

Η Αλμερία έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά που αν δεν συμβεί κάποιο θαύμα θα την βρει στην δεύτερη κατηγορια της Ισπανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.