Φλόρες: «Βολές» κατά Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Κίκε Σάντσες αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα και σχολίασε αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο ο καταλανικός σύλλογος συμπεριφέρεται απέναντι στους θρύλους της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα, τα τελευταία χρόνια, περνάει πολύ δύσκολα και δεν έχει καταφέρει να ανακάμψει. Ως αποτέλεσμα, οι «μπλαουγκράνα» σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει σε τίποτα την «χρυσή εποχή» του παρελθόντος.

Το τελευταίο ζήτημα όμως το οποίο απασχολεί τους Καταλανούς είναι αυτό του προπονητή, καθώς ο Τσάβι απολύθηκε από την Μπαρτσελόνα και ο Χάνσι Φλικ να είναι έτοιμος να αναλάβει. Ο προπονητής της Σεβίλλης, Κίκε Σάντσες θεωρεί πως και αυτό το θέμα δεν το έχουν χειριστεί σωστά οι Καταλανοί και πως πρόκειται για ακόμα μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα έπρεπε να το πω αυτό… αλλά πόσο άσχημα αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα τους θρύλους της. Τι κακό σερί. Πιθανότατα είναι ένα κακό σερί, αλλά τι κακό σερί…», ήταν το αρχικό του σχόλιο για να συνεχίσει:

 «Με τον Κούμαν, με τον Μέσι, με τον Τσάβι τώρα, πόσο κακό. Μακάρι οι σύλλογοι να συμπεριφέρονταν καλά στους θρύλους τους, πραγματικά καλά. Αυτό θα ήταν φανταστικό. Αυτή είναι μια κληρονομιά σύνδεσης των προπονητών με τους οπαδούς. Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό.», ολοκλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.