Στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι έφυγε νικητής από το γήπεδο με το 2-1 απέναντι στην Σεβίλλη στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν. Τελευταίο ματς και για τον Κίκε Φλόρες στην Σεβίλλη.

Αν μπορούσες να πεις στις δύο ομάδες να μην αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι, πιθανότατα θα το δέχονταν. Παρόλα αυτά, ένα παιχνίδι που έμοιαζε αγγαρεία μέχρι το 29ο λεπτό και είχε κανείς να θυμάται μόνο το γκολ του Λεβαντόβσκι (15′) έγινε ροντέο στο φινάλε.

Η Σεβίλλη ισοφάρισε με τον Εν Νεσίρι (31′) και από εκεί και πέρα η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω.

Τρία δοκάρια συνολικά. Δύο για την Μπαρτσελόνα με Πέδρι (37′) και Κανσέλο (44′) και ένα του Λουκεμπάκιο (45′) και πολλές ακόμη καλές στιγμές στις δύο εστίες.

Στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα σκόραρε εκ νέου με τον Φερμίν (59′). Οι μπλαουγκράνα είχαν τον έλεγχο μέχρι το τελευταίο τέταρτο.

Η Σεβίλλη είχε άλλο ένα δοκάρι με τον Εν Νεσίρι (74′) και ένα σουτ του Μαριάνο που έπιασε ο Τερ Στέγκεν (82′).

Η Μπαρτσελόνα παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων δεν ανησύχησε ως το τέλος και πήρε τη νικη 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι του Τσάβι στον πάγκο.

Τελευταίο παιχνίδι και για τον Κίκε Φλόρες στον πάγκο της Σεβίλλης.

Σεβίλλη: Νίλαντ – Χουάνλου, Μπαντέ (79′ Γκούντελι), Σ. Ράμος, Σάλας (46′ Μαρκάο), Πεδρόσα – Αγκουμέ (79′ Μπουένο), Σουμαρέ – Οκάμπος, Λουκεμπάκιο (79′ Μαριάνο), Εν Νεσίρι (90′ Βέλις)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Κουμπαρσί, Μαρτίνεθ, Κανσέλο (83′ Φορτ) – Κρίστενσεν (46′ Ρομέου), Γκιουντογκάν, Πέδρι – Γιαμάλ (62′ Φεράν Τόρες), Φερμίν, Λέβαντοβσκι (62′ Φέλιξ)