Αντσελότι: «Επιτυχία που είμαστε στον τελικό»

Ο Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε πως είναι επιτυχία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, πως κατάφερε να φτάσει έως τον τελικό του Champions League.

Ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη φετινή πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση και τόνισε πως οι παίκτες του έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση πριν τον τελικό με την Ντόρτμουντ. Παράλληλα, δεν έκρυψε πως θα υπάρχει άγχος για το συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Αντσελότι δήλωσε: «Είναι μια εβδομάδα για να απολαύσεις. Η πρόκληση, ο αντίπαλος. Θα την απολαύσουμε μέχρι την Παρασκευή. Το να φτάσουμε σε έναν τελικό είναι πάντα επιτυχία. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όσο για το να είμαστε φαβορί, δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταφέρει να αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Έδειξαν αφοσίωση και συμπεριφορά. Η δημιουργία στο μεγάλο παιχνίδι είναι πάντα η ίδια, ο ενθουσιασμός να είσαι πρωταγωνιστής στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτός είναι ο ένατος τελικός μου αν τους μετρήσω και ως παίκτης. Οι τρεις ως παίκτης και ο έκτος ως προπονητής. Είναι πάντα η ίδια εβδομάδα: ευτυχία και μετά ανησυχία. Ο φόβος θα έρθει, αλλά πριν γίνει, είμαι πρόκειται να το απολαύσεις. Ο κρύος ιδρώτας έρχεται το απόγευμα του Σαββάτου. Είναι αρκετά φυσιολογικό, έρχεται σε κάθε αγώνα και έχω εμπειρία. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Είναι σε λειτουργία Champions League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.