Μπαρτσελόνα: “Νίκη” για Λαπόρτα

Θετικές εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Νεγκρέιρα, καθώς ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζοάν Λαπόρτα μαζί με το διοικητικό συμβούλιο που υπηρέτησε τον σύλλογο από το 2003 έως το 2010 απαλλάχθηκαν από το δικαστήριο.

Η Μπαρτσελόνα και κυρίως ο Ζοάν Λαπόρτα “πανηγύρισαν” μια τεράστια νίκη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της καταλανικής ομάδας απαλλάχτηκαν από τις ποινικές διώξεις, ύστερα από δικαστική απόφαση.

Η εν λόγω απόφαση συνεπάγεται και στην απαλλαγή του συλλόγου από κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος στην υπόθεση Νεγκρέιρα.  

“Αυτό το ψήφισμα εκτιμάται θετικά, με βάση ένα αυστηρό κριτήριο που μας επιτρέπει να διευκρινίσουμε τα υπό διερεύνηση γεγονότα για να τα φέρουμε σε σημαντική διευκρίνιση, διατηρώντας την πεποίθησή μας ότι μέσω της δικαιοσύνης μπορεί να αποδειχθεί η απόλυτη αθωότητα του συλλόγου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο σύλλογος.

Παρόλα αυτά, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για την Μπαρτσελόνα. Η σοβαρότερη κατηγορία περί αθλητικής διαφθοράς βαραίνει ακόμα τον σύλλογο της Βαρκελώνης στην συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ταλαιπωρεί τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.