Μαγιόρκα: Ανακοίνωσε τον Αρασάτε

Ο Γιαγκόμπα Αρασάτε είναι ο νέος προπονητής της Μαγιόρκα. Μετά από έξι επιτυχημένα χρόνια στην Οσασούνα ο Αρασάτε μετακομίζει στην Μαγιόρκα.

Η Μαγιόρκα ανακοίνωσε το νέο προπονητή της και είναι ο έμπειρος Γιαγκόμπα Αρασάτε ο οποίος αφήνει την Οσασούνα μετά από μια εξαετία στον σύλλογο. Ο Αρασάτε υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027 με τους νησιώτες.

“Νομίζω ότι σε όλους τους προπονητές αρέσουν οι προκλήσεις και τα πρότζεκτ. Το βλέπουμε αρκετές φορές αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μετά από μια υπέροχη θητεία στην Οσασούνα, θέλω να ευχαριστήσω άπαντες στην Παμπλόνα, και τώρα θα αναλάβω μια νέα πρόκληση. Ένα άλλο πρότζεκτ και είμαι ενθουσιασμένος γιατί ένας προπονητής αυτό θέλει, να χτίσει κάτι” δήλωσε ο νέος προπονητής της Μαγιόρκα.

Ο 46χρονος Αρασάτε κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας με την Οσασούνα το 2019 και από εκεί και πέρα, στα πέντε χρόνια που ακολούθησαν στην Λα Λίγκα δεν τερμάτισε πιο χαμηλά από την ενδέκατη θέση.

Αποκορύφωμα η 7η θέση της σεζόν 2022/23 με την ομάδα να επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από to 2007. Παράλληλα έφτασε και στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας το 2023 όπου και ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.