Ο τερματοφύλακας της Ισπανίας και της Μπιλμπάο Ουνάι Σιμόν δήλωσε ότι θέλει να δει τον Νίκο Γουίλιαμς να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Μπιλμπάο.

Ο Ουνάι Σιμόν έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπιλμπάο ως το 2029 και έτσι κι αλλιώς έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να αποχωρήσει ποτέ από την ομάδα των Βάσκων.

Ήταν από τους παίκτες που έπεισαν τον Νίκο Γουίλιαμς να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Αθλέτικ ως το καλοκαίρι του 2027 και μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για το νεαρό ακραίο επιθετικό των Βάσκων και της Εθνικής Ισπανίας.

Αυτή την στιγμή ο Νίκο είναι παίκτης της Αθλέτικ. Χαίρομαι που υπερασπίζεται την Αθλέτικ και την Εθνική Ισπανίας και που μοιράζομαι τα αποδυτήρια μαζί του. Έχει συμβόλαιο μαζί μας ως το 2027, είναι χαρούμενος, είναι σπίτι του και ξέρω ότι έχει ξεκάθαρες ιδέες για το μέλλον του” δήλωσε ο Ουνάι Σιμόν.

“Είναι φυσιολογικό να ακούγεται ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, της Τσέλσι, της Άρσεναλ, γιατί είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στις καλύτερες ομάδες του κόσμου και αυτό μας δείχνει. Οι δημοσιογράφοι το καλοκαίρι, όταν δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, είναι αφοσιωμένοι στην μεταγραφολογία και μου φαίνονται φυσιολογικά όσα γράφονται” πρόσθεσε ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα στον καρπό του, για το οποίο θα χειρουργηθεί μόλις ολοκληρωθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: “Δεν είναι κάτι που δεν μου επιτρέπει να αγωνίζομαι φυσιολογικά. Όταν τελειώσει η σεζόν θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες”.