Εμπαπέ: “Έχουμε ήδη ένα νούμερο 10 στην ομάδα”

Οι δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ μετά την παρουσίασή του ως τον νέο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά:

“Ποιος είπε ότι ήθελα το νούμερο 10; Έχουμε ήδη το νούμερο 10 στην ομάδα και είναι του Μόντριτς. Είναι ένας τεράστιος παίκτης και νιώθω τιμή να παίξω στο πλάι του. Είναι νικητής της Χρυσής Μπάλας, έχει κατακτήσει τα πάντα με την Ρεάλ.

Οι συμπαίκτες μου στην Εθνική Γαλλίας μου είπαν να έρθω. Ο Βινίσιους μου έστειλε μήνυμα και μου είπε “έλα να παίξεις στην Ρεάλ Μαδρίτης!”. Φυσικά δεν χρειαζόταν να μου πουν ότι η Ρεάλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Να είμαι ειλικρινής, ανυπομονώ να παίξω μαζί με τον Βίνι, τον Μπέλιγχαμ και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά πάντα έλεγα όχι. Ήμουν σίγουρος ότι θα ερχόταν η στιγμή να παίξω για την Ρεάλ Μαδρίτης και ήξερα ότι είναι η μόνη μου επιλογή. Είχα υποσχεθεί ότι θα επέστρεφα στον σύλλογο και τελικά το έκανα πράξη.

Είχα παρακολουθήσει τους αγώνες της Ρεάλ την περασμένη σεζόν. Ξέρω περίπου πως παίζει, αλλά δεν ξέρω πως θα ήθελε να με χρησιμοποιήσει ο κόουτς Αντσελότι.

Με το “1-2-3 Hala Madrid” ήθελα να αποδώσω φόρο τιμής στον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως είχε κάνει κι εκείνος. Μιλάμε αρκετά συχνά και μου δίνει πολλές συμβουλές. Θα ήθελα να του δώσω μια μεγάλη αγκαλιά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.