Μητέρα Εμπαπέ: «Ο Κιλιάν δεν θα έφευγε ποτέ από την Παρί αν δεν ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης»

Συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα ο Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί στην «Le Parisien» και μίλησε για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και τη μεταγραφή του Γάλλου διεθνή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμάρι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην «Le Parisien» για τη μετακίνηση του Γάλλου διεθνή από το Παρίσι στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την παραμονή του Εμπάπε στην Παρί Σεν Ζερμέν πριν από δύο χρόνια: «Όχι, δεν πρέπει να μετανιώνει για τίποτα. Όταν γεννιέσαι στο Παρίσι και μεγαλώνεις στο Μποντί, είναι μεγάλο γεγονός να παίζεις στο Παρκ ντε Πρενς. Ο Κιλιάν δεν έχει πει ποτέ ψέματα. Πάντα έλεγε στον πρόεδρο ότι μια μέρα θα πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά αν δεν ήταν η Μαδρίτη, δεν θα είχε φύγει ποτέ από το Παρίσι. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για τον Κιλιάν, αυτό είναι σίγουρο».

Για τη Ρέαλ Μαδρίτης: «Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Την Τρίτη ένιωσα τη διαφορά, για παράδειγμα, με την Παρί. Το Πάρκ ντε Πρενς είναι εξαιρετικό αλλά όταν φτάνεις στη Ρεάλ Μαδρίτης νιώθεις το βάρος… Είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία».

Για την συμπεριφέρεται ο γιος του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Αν έρθεις σε έναν τέτοιο σύλλογο χωρίς ταπεινότητα, δεν θα πετύχεις. Η καριέρα του Κιλιάν δεν θα ήταν η ίδια αν του έλειπε η ταπεινότητα. Έχει την ικανότητα να αμφισβητεί συνεχώς τον εαυτό του».

Για την αποχώρηση του Εμπαπέ από την Παρί: «Αυτό που συνέβη στο Παρίσι είναι συγκρίσιμο με ένα διαζύγιο. Όταν χωρίζεις, εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι μόνο τα αρνητικά. Αλλά υπήρξαν και πολλές θετικές πτυχές. Σήμερα, ο Κιλιάν είναι στη Μαδρίτη και μπορούμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τη Μονακό, αλλά και την Παρί. Άλλωστε, η Παρί ήταν αυτή που τον εμπιστεύτηκε όταν ήταν 18 ετών και που επένδυσε τόσα χρήματα σε αυτόν. Νομίζω ότι τους το έχει ξεπληρώσει με το παραπάνω».

Για τα οφειλόμενα μπόνους από τους Γάλλους: «Είναι πλέον στα χέρια των εκπροσώπων του Κιλιάν. Αλλά πιστεύω ότι η PSG θα το λύσει γρήγορα. Μόλις λάβαμε μια επιστολή από αυτούς. Θα ληφθούν αποφάσεις. Ελπίζω ότι όλα αυτά δεν θα αμαυρώσουν όλα όσα ζήσαμε. Θέλω να θυμάμαι τα θετικά πράγματα για την Παρί».

Αν δεν δοθούν τα χρήματα θα υπάρξει δικαστήριο: «Αν δεν έχουμε άλλη επιλογή, ναι, φυσικά. Τώρα, ελπίζω πραγματικά ότι το συμβόλαιο που υπογράψαμε πριν από δύο χρόνια θα γίνει σεβαστό. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να πει τι συνέβη, ούτε εγώ ούτε οι εκπρόσωποι της Παρί, γιατί εδώ και δύο χρόνια ο Κιλιάν και ο πρόεδρος συναντιούνται πάντα μόνοι τους, εκτός από μία φορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.