Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Εμπαπέ είχε μάθει από μικρός ισπανικά

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε πως είχε φροντίσει να μάθει από μικρός ισπανικά, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους της «Βασίλισσας» της Ευρώπης, τόσο για τα ισπανικά του, όσο και για την προφορά του. Ο ίδιος τόνισε στην εφημερίδα «Mirror», πως τα ισπανικά ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο ήταν καλός, όταν ήταν μαθητής.

Χαρακτηριστικά, ο Εμπαπέ δήλωσε: «Έμαθα στο σχολείο. Δεν ήμουν ο καλύτερος σε άλλα μαθήματα, αλλά στα ισπανικά ήμουν. Ήξερα ότι θα ερχόταν η μέρα που θα έπαιζα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήξερα ότι μιλώντας ισπανικά θα διευκόλυνε την προσαρμογή».

Και συμπλήρωσε: «Όταν φτάνεις και μιλάς τη γλώσσα της χώρας, είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς. Νομίζω ότι το να μιλάω ισπανικά όλη μέρα θα με βοηθήσει να βελτιωθώ. Είχα έναν Ισπανό προπονητή, τον Λουίς Ενρίκε, και πολλούς συμπαίκτες. Δε φοβάμαι να μιλάω και να κάνω λάθη, έτσι μαθαίνεις. Αν με διορθώσουν άλλοι, είναι καλύτερα γιατί έτσι μαθαίνω περισσότερα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του στους «μερένχες»: «Είχα πολλά χρόνια το όνειρο να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Είμαι ένα χαρούμενο αγόρι σήμερα, πολύ χαρούμενος. Ήμουν σίγουρος ότι θα ερχόταν η ώρα μου. Είχα πολλές προσφορές, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μόνη μου επιλογή αν έφευγα από το Παρίσι. Στο μυαλό μου ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.