Το μεγάλο κέρδος από τις πρώτες ημέρες του Χάνζι Φλικ στην Μπαρτσελόνα είναι ότι ο νέος προπονητής εμπιστεύεται τα νεαρά ταλέντα από τη φημισμένη ακαδημία των Καταλανών.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του νίκης ως προπονητής της Μπαρτσελόνα εναντίον της Όλοτ, ομάδα 4ης κατηγορίας στην Ισπανία την Πέμπτη το βράδυ, ο Γερμανός προπονητής χρησιμοποίησε αρκετά αστέρια της La Masia, μεταξύ άλλων τους Τόνι Φερνάντες, Γκίλιε Φερνάντες και Νόα Ντάρβιτς.
Είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση προσπαθεί να δεσμεύσει κάποια από τα κορυφαία ταλέντα της ακαδημίας τις τελευταίες ημέρες και ο Ντάνι Ροντρίγκες φαίνεται να είναι ο επόμενος στη σειρά.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Mundo Deportivo, ο παίκτης έχει δεσμευτεί να παραμείνει στην Καταλονία για πέντε ακόμη σεζόν. Θα αποτελέσει ένα σημαντικό συστατικό της ομάδας της Μπάρτσα Ατλέτικ που θα καθοδηγείται από τον Άλμπερτ Σάντσεθ.
Ο Ροντρίγκες αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την ισπανική ομάδα κάτω των 19 ετών, στο εν εξελίξει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 και θα συμμετάσχει στον τελικό με τη Γαλλία την Κυριακή.