Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Ισοπαλία στο ντεμπούτο Εμπαπέ (highlights)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε τρεις ευκαιρίες να σκοράρει στο ντεμπούτο του στην Λα Λίγκα. Δεν τα κατάφερε. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε σε δίκαιο 1-1 με την Μαγιόρκα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι επίσημα μέλος της Λα Λίγκα. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ρεάλ Μαδρίτης στο εκτός έδρας ματς με την Μαγιόρκα αλλά στο πρώτο ημίχρονο βρήκε μόνο μια ευκαιρία στο 25ο λεπτό όπου έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Μαγιόρκα άρχισε και τελείωσε δυναμικά το πρώτο ημίχρονο. Απείλησε με τον Σαμού Κόστα (5′) και με τον Μουρίτσι (42′) αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Κουρτουά έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Ενδιάμεσα η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον απόλυτο έλεγχο και έκανε φάσεις αλλά σκόραρε μόνο με τον Ροντρύγκο (13′) για να προηγηθεί 1-0 στο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Μαγιόρκα να ισοφαρίζει με κεφαλιά του Μουρίτσι (53′) μετά από κόρνερ του Ντάνι.

Από εκεί και πέρα ο Εμπαπέ είχε άλλες δύο ευκαιρίες με τον Γκρέιφ να τον σταματάει (62′, 70′) και η Μαγιόρκα δύο δικές της ευκαιρίες αλλά ο Σάντσεθ δεν βρήκε εστία (87′, 89′).

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος του αγώνα. Η Ρεάλ παραμένει αήττητη για 33 ματς στην Λα Λίγκα αλλά απώλεσε δύο βαθμούς στην πρεμιέρα.

Μαγιόρκα: Γκρέιφ – Μαφέο, Ραΐγιο, Βάλιεντ, Μοχίκα – Μασκαρέιγ (90+ Κοπέτε), Σαμού Κόστα, Νταρδέρ (72′ Μορλάνες) – Ασάνο (72′ Λάριν), Ντανι (67′ ΣάντσεΘ), Μουρίτσι

Ρεάλ Μαδρ.: Κουρτουά – Καρβαχάλ (88′ Λούκας Β.), Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί – Τσουαμενί (63′ Μόντριτς), Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ (88′ Γκιουλέρ) – Ροντρύγκο, Βίνι (88′ Μπραχίμ), Εμπαπέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.