Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ 1-2: Ο Πέρεθ την τιμώρησε ξανά (highlights)

Όπως και πέρυσι, όταν φορούσε τη φανέλα της Μπέτις, ο Πέρεθ σκόραρε απέναντι στην Σεβίλλη στις καθυστερήσεις για την εκτός έδρας νίκη της Βιγιαρεάλ.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδύτηρια με τον Μπαένα να βγάζει τετ α τετ τον Ντανζούμα και τον Ολλανδό να πλασάρει για το 0-1. 4 λεπτά αργότερα ο Νάιλαντ σταμάτησε τον Πεπέ.

Στο 8′ ο Ρομέρο σέρβιρε για το 1-1 του Χουάνλου, αλλά μετά από εξέταση VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ του δημιουργού. Στο 18′ ο Μπαντέ ανάγκασε τον Κόντε σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Λουκεμπάκιο με φοβερό δεξί βολέ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κόντε κατέβασε ρολά και δικαίως αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. Στο 60′ έκανε την επέμβαση της αγωνιστικής σταματώντας στην ίδια φάση Καρμόνα και Ρομέρο, ενώ 4 λεπτά αργότερα πετάχτηκε στο “γάμα” της εστίας του για να σταματήσει το φάουλ του Σαούλ.

Στο 69′ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ μέσω VAR το γκολ του Κομεσάνια, ενώ στο δεύτερο των καθυστερήσεων ο Κόντε είπε και πάλι όχι στην προβολή του Ιχεανάτσο.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε με απ’ ευθείας βολέ ο Πέρεθ στο 5ο των καθυστερήσεων, με τον Ισπανό να αποδοκιμάζεται σε κάθε επαφή του με την μπάλα, αφού οι οπαδοί της Σεβίλλης δεν ξέχασαν το πράσινο παρελθόν του με τη φανέλα της Μπέτις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.