Ρεάλ Μαδρίτης: Σε πελάγη ευτυχίας ο Έντρικ

Απόλυτα ικανοποιημένος με το ντεμπούτο του στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Έντρικ.

Ο 18χρονος επιθετικός σκόραρε στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ και μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε τη χαρά του, που η πρώτη του εμφάνιση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» συνδυάστηκε με γκολ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Έντρικ δήλωσε: «Νομίζω ότι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Παίξαμε εδώ με τις οικογένειές μας να μας παρακολουθούν. Νικήσαμε με 3-0, με την οικογένειά μου εδώ, που ξέρουν πόσο σκληρά έχω δουλέψει κι υποφέρει, όπως έχουν υποφέρει κι εκείνοι επίσης. Ο κόσμος με επέκρινε, το ίδιο και την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Όλοι έχουμε περάσει πολλά και αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι υπέροχο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αλήθεια, είχα παίξει ήδη εδώ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, μπόρεσα να βάλω ένα γκολ… αλλά δεν ήταν με τη Ρεάλ. Σήμερα ήταν το ντεμπούτο μου με τη Ρεάλ. Είμαι άφωνος. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω τον Θεό για όλα όσα μου έχουν συμβεί. Πάντα προσπαθούσα να κερδίζω για τον λαό της Βραζιλίας, αλλά τώρα και για τον λαό της Ισπανίας και πάντα θέλω να δίνω ένα σόου γι’ αυτούς για να το απολαμβάνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι με αυτούς τους παίκτες, τους οποίους είχα δει μόνο σε βιντεοπαιχνίδια, είναι πολύ σημαντικό για μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.