Τζιρόνα: Η συμβουλή του Μίτσελ στους φιλάθλους

Ο Μίτσελ συμβούλεψε τους φιλάθλους της Τζιρόνα να απολαύσουν την παρουσία της ομάδας τους στο Champions League.

Ο τεχνικός της καταλανικής ομάδας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, μετά τη νίκη 4-0 επί της Οσασούνα για το ισπανικό πρωτάθλημα και θέλησε να ρίξει τους τόνους, εν όψει της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μίτσελ δήλωσε αρχικά: «Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ, αλλά μιλάμε για κορυφαίες ομάδες, οπότε θέλω απλά οι οπαδοί μας να εκπροσωπούνται καλά σε αυτό το τουρνουά και να τους πω ότι πρέπει να πάνε έχουν ψηλά το κεφάλι σε όλη την Ευρώπη».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Οι παίκτες έχουν μεγάλη ωριμότητα και το αντιμετωπίζουν πολύ φυσικά, συγκεντρωμένοι στο παρόν, καθώς είχαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σήμερα. Έμαθα ότι η Λίβερπουλ ήταν μία από τις ομάδες του ομίλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και εξεπλάγην, αλλά δεν το σκέφτηκα πολύ περισσότερο λόγω των περιστάσεων».

Τέλος, ο τεχνικός της Τζιρόνα συμπλήρωσε: «Ήμασταν πολύ καλά τοποθετημένοι και όλοι οι παίκτες έκαναν μια φοβερή δουλειά, ένα υπέροχο παιχνίδι με όλη τη σημασία της λέξης. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας και επειδή υπήρχε κάτι περίεργο που δε μου άρεσε καθόλου πριν. Συχνά βλέπεις μόνο την αρνητική πλευρά, αλλά σήμερα η ομάδα έκανε ένα τέλειο παιχνίδι από την αρχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.