Αποθέωσε Μεντιλίμπαρ ο Κουκουρέγια

Συνέντευξη παραχώρησε ο Μαρκ Κουκουρέγια στην «ElDesmarque» της «Mediaset Espana» και ισχυρίστηκε ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο προπονητής που είχε τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω στην καριέρα του.

Τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αποθέωσε ο Μαρκ Κουκουρέγια της Τσέλσι. Ο Ισπανός διεθνής βρίσκεται στην αποστολή της «φούρια ρόχα» για τα παιχνίδια του Nations League με Σερβία (05/09, 21:45, NS) και Ελβετία (08/09, 21:45, NS) και παραχώρησε συνέντευξη στην «ElDesmarque» της «Mediaset Espana».

Μάλιστα ο 24χρονος αμυντικός των «μπλε» ισχυρίστηκε ότι ο Βάσκος προπονητής των Πειραιωτών που είχε τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω στην καριέρα του. Ο Κουκουρέγια και ο Μεντιλίμπαρ συνυπήρξαν στην Έιμπαρ και ο 63χρονος προπονητής καθιέρωσε τον αμυντικό στο βασικό σχήμα. Μάλιστα ο Κουκουρέγια έπαιξε 33 παιχνίδια με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Στην ίδια συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι όνειρο του είναι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ επέλεξε την Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τέλος ξεχώρισε από παίκτες τον Ουσμάν Ντεμπελέ και από προπονητές τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Ντιέγκο Σιμεόνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.