Μπαρτσελόνα: Ο Ραφίνια θέλει το Champions League

Ο Ραφίνια θέλει να πανηγυρίσει την Μπαρτσελόνα την κατάκτηση του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στις φετινές του εμφανίσεις και στους στόχους των «μπλαουγκράνα» τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, μίλησε και στις διαφορές που διακρίνει ανάμεσα στον Χάνσι Φλικ και στον Τσάβι.

Ο Ραφίνια δήλωσε αρχικά: «Ο ελάχιστος στόχος είναι η κατάκτηση του Champions League. Πρέπει να είναι αυτό. Στην Μπαρτσελόνα, πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους».

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος τόνισε για τις διαφορές μεταξύ Φλικ και Τσάβι: «Με τον Φλικ, δουλεύουμε λίγο περισσότερο σωματικά. Ο Τσάβι είχε έναν τρόπο σκέψης που επικεντρωνόταν στην μπάλα. Ο Χάνσι έχει άλλο τρόπο σκέψης και πιστεύει ότι η σωματική διάσταση θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Επίσης, αναφέρθηκε στις προσωπικές του εμφανίσεις: «Οι πρώτοι έξι μήνες ήταν δύσκολοι για μένα και την οικογένειά μου. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, βελτιώθηκα και μπόρεσα να τελειώσω καλά τη σεζόν, αλλά η αρχή ήταν δύσκολη. Μου ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ και η σκέψη να φύγω πέρασε από το μυαλό μου, αλλά πέρασε γρήγορα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην καταλανική ομάδα: «Είναι ενοχλητικό να βλέπεις φήμες και αυτό καταλήγει να ενοχλεί. Έχω δεχθεί πολλές προτάσεις, αλλά το καλύτερο για μένα είναι να βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα. Αφού διάβασα ότι δε με υπολογίζουν και άκουσα τον Τύπο να μιλάει άσχημα για μένα, δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ήμουν ένας από τους αρχηγούς. Με ενθουσιάζει πολύ, με συγκινεί και με κάνει να νιώθω σημαντικός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.