Μπαρτσελόνα: Ο Γιαμάλ ξεπέρασε τους φόβους του

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποκάλυψε πως ξεπέρασε τους φόβους του, όταν ήταν μικρός και για τα ινδάλματα που είχε σε μικρή ηλικία.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα τόνισε πως οι Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ Τζούνιορ και Νταβίντ Βίγια ήταν οι παίκτες που τον επηρέασαν στα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που είχε στα παιδικά του χρόνια.

Αρχικά, ο Γιαμάλ δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe»: «Πάντα πήγαινα παντού με την μπάλα μου. Την έπαιρνα στο σχολείο και την έκρυβα στην τάξη γιατί η δασκάλα δεν με άφηνε να την κρατήσω. Έπαιζα με τα σκυλιά, πάντα έτρεχα μαζί τους: το να παίξεις εναντίον ενός σκύλου είναι το πιο δύσκολο πράγμα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Νεϊμάρ όταν ήταν στη Σάντος, προφανώς ο Μέσι, ο Βίγια, όλη αυτή η Μπαρτσελόνα. Ήταν οι πρώτοι αγώνες που είδα και οι πρώτες μου ποδοσφαιρικές αναμνήσεις. Παίζοντας στο δρόμο, ένας εναντίον ενός, αυτό με βοήθησε να ξεπεράσω τον φόβο να αντιμετωπίσω τους μεγαλύτερους. Εκείνοι ήταν 20 και εγώ 11. Η Μπαρτσελόνα είναι ο σύλλογος που  διαχειρίζεται καλύτερα τους παίκτες. Ντρεπόμουν την πρώτη μέρα που μπήκα στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας, ήμουν πολύ νευρικός. Σιγά σιγά έχασα αυτή την αίσθηση της ντροπής και στο ντεμπούτο μου ήμουν νευρικός».

Τέλος, έκανε ειδική αναφορά στον Λιονέλ Μέσι: «Είμαι ένας τύπος που δεν του αρέσει να χαλαρώνει αλλά ούτε και να υπερβάλλει. Καλύτερα να μη δίνω σημασία στη σύγκριση, ακόμα κι αν δε με ενοχλεί. Αν σε συγκρίνουν στον καλύτερο παίκτη στην ιστορία, είσαι στο σωστό δρόμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.