Εμπαπέ: «Είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτη»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δήλωσε χαρούμενος που συνεχίζει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως του έδωσε τα πάντα, όμως ο ίδιος θέλει να προχωρήσει στην καριέρα του και να κερδίσει περισσότερους τίτλους.

Αρχικά, ο Εμπαπέ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα λειτουργούν πολύ καλά. Η απόδοσή μου βελτιώνεται σιγά σιγά. Σκόραρα, οπότε τα πράγματα λειτουργούν. Έρχομαι με την ίδια ενέργεια όπως πάντα στην εθνική Γαλλίας».

Στη συνέχεια, μίλησε για την παρουσία του στην εθνική Γαλλία: «Πάντα έρχομαι για να κερδίσω. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η ευχαρίστησή μου που βρίσκομαι εδώ δεν έχει αλλάξει».

Επίσης, αναφέρθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Το γήπεδο είναι ιδιαίτερο. Έχω περάσει πολλά χρόνια εδώ και έχω πολλές αναμνήσεις. Είναι το γήπεδο που γνωρίζω καλύτερα στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις με την οικογένειά μου, με τους παίκτες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε καλά τη διοργάνωση. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι ένας σύλλογος που μου έχει δώσει τα πάντα. Πέρασα επτά υπέροχα χρόνια. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Παράλληλα, ο Εμπαπέ μίλησε για την επιστροφή του στο Παρίσι: «Δεν έφυγα τόσο καιρό πριν, είναι πρόσφατο. Το να έρθω στην εθνική ομάδα είναι απόλαυση. Προς το παρόν, δεν παρατηρώ αυτή τη διαφορά, αλλά αυτό θα έρθει με τον καιρό».

Σχετικά με το Nations League δήλωσε: «Για εμάς δεν υπάρχει πιο σημαντικό από την εθνική ομάδα. Κερδίσαμε αυτή τη διοργάνωση, δημιουργώντας απέραντη χαρά. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα. Το αυριανό παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τον τραυματισμό του στη μύτη: «Όταν έφτασα στη Μαδρίτη, έκανα εξετάσεις και μου είπαν ότι δεν ήταν απαραίτητο να χειρουργηθώ. Η επέμβαση δεν είναι απαραίτητη. Δεν έχω πια σπασμένη μύτη, οπότε είμαι καλά από το Euro! Η θέση μου, μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Δεν αλλάζει πολύ, μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις και τα έχω πάει καλά και στις τρεις. Νιώθω καλά. Ειλικρινά, σωματικά και ψυχικά είμαι καλά».

Τέλος, μίλησε και για τον Μπαρκολά: «Δε με εκπλήσσει η απόδοσή του. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, πριν  από καλός παίκτης είναι καλός άνθρωπος. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας εν δυνάμει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Είναι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπου θα μπορέσει να εξελιχθεί και να παίξει σπουδαία παιχνίδια.  Έχει εμπιστοσύνη στο ποδόσφαιρό του και οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται. Είναι καλά νέα για αυτόν, την Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά για εμάς στην εθνική ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.