Μπαρτσελόνα: 143 ημέρες χωρίς Ντε Γιόνγκ

Πέρασαν κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες από τότε που ο Φρένκι ντε Γιόνγκ γύρισε το πόδι του στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε έχουν περάσει 143 μέρες και δεν τον έχουμε δει να αγωνίζεται.

Ο Φρένκι ντε Γιόνγκ ήταν ένας από τους παίκτες που ζήτησε η Μπαρτσελόνα να καλωσορίσουν το νέο προπονητή των μπλαουγκράνα. Ο Ολλανδός μέσος έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στους μπλαουγκράνα. Είναι πολύτιμος. Είναι επίσης και εκτός δράσης για 143 ημέρες πλέον.

Ο Ντε Γιόνγκ γύρισε άσχημα το πόδι του σε μια κόντρα με τον Βαλβέρδε στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 21 Απριλίου. Από τότε δεν έχει μπει ξανά στο γήπεδο. Κλήθηκε μάλιστα από τον Κούμαν δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του, στην αποστολή για το Euro αλλά και ο Ολλανδός προπονητής κατάλαβε ότι μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει η κατάσταση αν τον χρησιμοποιήσει.

Στα ιατρικά που πέρασαν οι παίκτες πριν αρχίσει η προετοιμασία, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο αστράγαλος του Ντε Γιόνγκ φαίνεται ακόμη χτυπημένος, προβληματικός.

Στο φιλικό με την Μονακό στις Ηνωμένες Πολιτείες οι αρχηγοί της Μπαρτσελόνα μπήκαν στο γήπεδο να χαιρετήσουν τον κόσμο. Ο Ολλανδός αποδοκιμάστηκε, όχι έντονα αλλά, αποδοκιμάστηκε.

Η πρόταση του συλλόγου είναι ο παίκτης πλέον να μπει στο χειρουργείο αλλά ο Ντε Γιόνγκ δεν θέλει. Μάλιστα ο άνθρωπος που διεκδικεί την προεδρία του συλλόγου Βίκτορ Φοντ δήλωσε πως μίλησε με τον παίκτη για το πρόβλημά του: “Τον συνάντησα τυχαία και μου είπε ότι προτιμά να μην χειρουργηθεί. Η ομάδα του το πρότεινε αλλά επίσης του είπε ότι δεν είναι δεδομένο πως θα είναι επιτυχημένη η επέμβαση”.

Το συμβόλαιο του Ντε Γιόνγκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Οι ετήσιες αποδοχές του, χωρίς μπόνους, είναι 37,5 εκατομμύρια Ευρώ περισσότερα από όλους τους παίκτες στην Λα Λίγκα, ναι, περισσότερα και από τον Μπαπέ.

Ακόμη δεν έχει απαντήσει στην πρόταση επέκτασης συνεργασίας από τους μπλαουγκράνα. Ο ατζέντης του δηλώνει δυσαρέσκεια για το ότι το συμβόλαιό του δόθηκε στην δημοσιότητα. Η ουσία είναι ότι 143 ημέρες χωρίς τον Ντε Γιόνγκ, είναι πολλές για την Μπαρτσελόνα και με τις απουσίες των Μπερνάλ, Γκάβι και τις αποχωρήσεις των Ρομέου, Σέρτζι Ρομπέρτο και Γκουντογκάν το πρόβλημα στο κέντρο είναι μεγάλο αλλά, η ομάδα πρώτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.