Μπέτις-Λεγανές 2-0: Ο καλύτερος επικράτησε! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Μπέτις έψαχνε εναγωνίως την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (έχει παιχνίδι λιγότερο), δυσκολεύτηκε στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στην επανάληψη, περιόροσε σε παθητικό ρόλο τη Λεγανές και έφτασε τελικά στο άνετο 2-0 στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη La Liga.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, η Μπέτις είχε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Άμπντε στο 38ο λεπτό, αλλά το πλασέ του, αποκρούστηκε από τον Σοριάνο. Η ομάδα της Ανδαλουσίας τελειωσε με ένταση το 45λεπτο, πολιορκώντας το τέρμα της Λεγανές, χωρία όμως να καταφέρει να σκοράρει. Εκτός από το ακυρωμένο γκολ του Αλέ (ντεμπούτο του Αφρικανού), η ομάδα της Μαδρίτης δεν έβαλε σε μπελάδες τον Ρούι Σίλβα.

Στην επανάληψη και με τις διορθωτικές κινήσεις του Πελεγκρίνι μετά το 60ο λεπτό, η Μπέτις ήταν καταιγιστική και πέτυχε δύο γκολ, με τον κορυφαίο της παίκτη τον Άμπντε στο 73ο λεπτό, μετά την ασίστ του Μπεγερίν και στο 86ο λεπτό, όταν πάλι από προσπάθεια και πλασέ του Άμπντε, ο Βίτορ Ρόκε πήρε την απόκρουση του Σοριάνο και με πλασέ έγραψε το τελικό 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπέτις μετά από 6 παιχνίδια στη La Liga.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.