Εσπανιόλ-Αλαβές 3-2: Με την αύρα του αρχηγού! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Χάβι Πουάδο πέτυχε και τα τρία γκολ των Καταλανών που σημείωσαν δεύτερη διαδοχική νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στη Βαρκελώνη η Εσπανιόλ, που είχε νικήσει εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, προηγήθηκε στο 21′ (στο λεπτό “Χάρκε” όπως ονομάζεται από τους φίλους της Εσπανιόλ μετά τον θάνατο του Ντάνι Χάρκε το 2009) με γκολ του αρχηγού της Χάβι Πουάδο ύστερα από φάση διαρκείας στην οποία πρωταγωνίστησε ο Τεχέρο.

Η Αλαβές που πήγε στην έδρα των “Περίκος” με 7 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές έχοντας ισοφαρίσει την καλύτερη εκκίνησή της στη La Liga, ισορρόπησε και μετά από σπουδαία ατομική ενέργεια του Γουρίδι ισοφάρισε σε 1-1 στο 35′ με τον Κονέτσνι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό με τον Πουάδο για πρώτη φορά στην καριέρα του να πετυχαίνει χατ-τρικ σε αγώνα της La Liga (στο 56′ και στο 63′ με πέναλτι) για να δώσει σοβαρό προβάδισμα στους “Περίκος”.

Οι Βάσκοι επέστρεψαν στη διεκδίκηση του βαθμού με την κεφαλιά του Τενάγλια στο 68′ αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι απο το ταξίδι τους στη Βαρκελώνη, με την Εσπανιόλ να επικρατεί με 3-2 και να πετυχαίνει δεύτερη διαδοχική νίκη στη La Liga για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2022.

Εσπανιόλ: Γαρθία  – Ελ Χιλάλι, Κουμπούλα, Καμπρέρα, Ρομέρο (85′ Ολιβάν) –  Τεχέρο (58′ Καρντονά), Αγουάδο (58′ Γραγέρα), Κραλ, Καρέρας (74′ Γόμεθ) –  Πουάδο (αρχ.), Βέλις (56′ Σεντιρά)

Προπονητής: Μανόλο Γονθάλεθ

Αλαβές:  Σιβέρα – Τενάγλια (αρχ.), Άμπκαρ (64′ Μαρτίνεθ), Σέντλαρ, Σάντσεθ –  Γουρίδι (64′ Τζορντάν), Μπλάνκο (64′ Μουρίνιο)-  Βιθέντε, Στόιτσκοφ, Κονέτσνι (78′ Βίγιαλιμπρε)- Κίκε Γαρθία (71′ Γεβάρα)

Προπονητής: Λουίς Γαρθία Πλάθα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.