Σεβίλλη – Χετάφε 1-0: Επιτέλους νίκη με…σπάνιο σκόρερ! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Την πρώτη νίκης της σεζόν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής πανηγύρισε η Σεβίλλη που επικράτησε 1-0 της Χετάφε!

Η Σεβίλλη πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν, επικρατώντας εντός έδρας της Χετάφε με 1-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Η Χετάφε είχε δοκάρι στο 18ο λεπτό με τον Ούτσε και η Σεβίλλη προηγήθηκε με τον Χεσούς Νάβας στο 23! Ο Ισπανός είχε να σκοράρει από τις 23 Φεβρουαρίου του 2019!

Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότερες ομάδες είχαν καλές στιγμές στις αντίπαλες εστίες. Στο 54 η Σεβίλλη ζήτησε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γιλντιρίμ, φάση που ελέγχθηκε από τον VAR και έδειξε πως δεν υπάρχει παράβαση. Στο 86ο Χουάνλου βρέθηκε στο έδαφος στην περιοχή της Χετάφε από το μαρκάρισμα του Γκονθάλεθ, με τον διαιτητή να του δείχνει για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα θεωρώντας πως προσπάθησε να εκβιάσει το πέναλτι. Η Χετάφε πίεζε και η Σεβίλλη λίγο έλειψε να σκοράρει και για δεύτερο γκολ με τον Λουκεμπάκιο ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Σεβίλλη: Νίλαντ, Καρμόνα, Νιανζού, Μαρκάο(81΄Σάλας), Πεδρόσα, Πέκε(76΄Αγκούμε), Γκούντελι, Σο(95΄Μπάρκο), Νάβας(68΄Σάντσεθ), Ρομέρο(95΄Μοντιέλ), Ετζούκε (67΄Λουκεμπάκιο)

Χετάφε: Σόρια, Ρίκο(84΄Ρίσκο), Μπεροκάλ(96΄Πάτρικ), Τζενέ, Σάντσες, Σόλα(72΄Γκονζάλες), Αραμπάρι(71΄Αλενιά), Μίγια, Πέρεθ(71΄Γκόρκα), Γιλντιρίμ, Ούτσε(84΄Σαντιάγο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.