Σεβίλλη: Ο Νάβας ελπίζει να αντέξει ως τον Δεκέμβρη

Ο Χεσούς Νάβας δήλωσε πως το κορμί του δεν αντέχει και τον Δεκέμβρη θα πει οριστικά αντίο στο ποδόσφαιρο παρά το αίτημα του κόσμου της Σεβίλλης να συνεχίσει.

Όταν σκόραρε το γκολ νίκης απέναντι στην Χετάφε (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική, το Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν “εξερράγη”. Ο μύθος Χεσούς Νάβας συγκινήθηκε και το ίδιο συνέβη και σε αρκετό κόσμο καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο μετά το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Ο Χεσούς Νάβας έχει ήδη ανακοινώσει ότι τον Δεκέμβρη θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και παρά τις φωνές του κόσμου να παίξει ως το καλοκαίρι, ο ίδιος δηλώνει ότι το σώμα του δεν αντέχει άλλο.

“Ελπίζω να τα καταφέρω ως τον Δεκέμβριο γιατί κάθε παιχνίδι είναι και δυσκολότερο. Τέσσερα χρόνια είμαι σε αυτή την κατάσταση. Είναι πλέον εξαντλητικό. Όταν παίζω ένα παιχνίδι δεν μπορώ μετά να περπατήσω για δύο με τρεις μέρες. Αυτοί οι έξι μήνες είναι μια πρόκληση για εμένα, ήθελα να είμαι με την ομάδα. Δεν αντέχω όμως παραπάνω, είναι θέμα υγείας. Υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου και θέλω να παίζω μαζί τους στο μέλλον. Έχω πάρει την απόφασή μου”.

Ο Νάβας έχει πει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο τον Δεκέμβριο αλλά θα παραμείνει εκεί, στα αποδυτήρια της ομάδας. Ένας μύθος της Σεβίλλης o 38χρονος που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές του Europa League, δύο κύπελλα Ισπανίας, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης. Φυσικά μύθος και της Ισπανίας καθώς έχει κατακτήσει Παγκόσμιο κύπελλο (2010), δύο Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (2012, 2024) και το Nations League (2023).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.