Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ 4-1: Με ανατροπή και με ηγέτη Βινίσιους

Videos που αξίζει να δείτε

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά η Ρεάλ επικράτησε 4-1 της Εσπανιόλ σε ματς για την 6η αγωνιστική στη La Liga.

Η Ρεάλ είχε 14 τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο (περισσότερες τελικές χωρίς να σκοράρει από τον Αύγουστο του 2019), σχεδόν 80% κατοχή, αλλά δίχτυα δεν κατάφερε να βρει, με τον Τζοάν Γκαρσία να είναι πολύ σταθερός στις επεμβάσεις του. Καλα στημένη στην άμυνα η Εσπανιόλ, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει με προσπάθειες μέσα στην περιοχή της, με τους Μαδριλένους να ψάχνουν το γκολ κυρίως με σουτ που δεν βρήκαν στόχο. Από την άλλη πλευρά βέβαια και η ομάδα του Γκονθάλεθ δεν δημιούργησε μπελάδες στον Κουρτουά, πλην μίας λόμπας του Πουάδο στο 38ο λεπτό που πέρασε άουτ. Ακόμα ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σκόραρε μόνο απέναντι στη Μαγιόρκα (γκόλ του Ροντρίγκο). Στα άλλα επτά παιχνίδια της σεζόν, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη η Εσπανιόλ μπήκε με περισσότερη επιθετική διάθεση και κατάφερε να προηγηθεί με τον Καρέρας στο 54ο λεπτό, αλλά 4 λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Καρβαχάλ. Η είσοδος του Βινίσιους στο παιχνίδι, άλλαξε την εικόνα του ματς, είχε ασίστ στο 3-1 του Ροντρίγκο στο 75ο λεπτό και σκόραρε τρία λεπτά αργότερα. Το τελικό 4-1 έγραψε στο 90΄ο Εμπαπέ, με το τρίτο εύστοχο πέναλτι μέσα στη σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε έναν κύκλο 38 αγώνων στην εγχώρια διοργάνωση χωρίς να γνωρίσει την ήττα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.