Αντσελότι: «Ήταν ένα ροκ εν ρολ παιχνίδι»

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Κάρλο Αντσελότι έμεινε ικανοποιημένος με τη νίκη 4-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Εσπανιόλ, για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε λόγο για ένα «ροκ εν ρολ» παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έχει σκοράρει μόλις μια φορά σε πρώτο ημίχρονο φετινού ματς, ενώ αποθέωσε τους Τσουαμενί και Μόντριτς. Αναλυτικά, ο Αντσελότι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για τις κίτρινες κάρτες των παικτών: «Αυτή τη σεζόν υπήρξαν τρεις αρκετά αυστηρές κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρίες, η μέθοδος των διαιτητών έχει αλλάξει και πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό».

Για την κατάσταση τον Μπέλιγχαμ-Καρβαχάλ: «Ο Καρβαχάλ είναι τραυματίας, έχει ένα χτύπημα, τίποτα σοβαρό. Ο Μπέλιγχαμ είχε ένα πρόβλημα στον ώμο που το έχει λύσει, δε φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό».

Για την αναμέτρηση με την Εσπανιόλ: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δε μας βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε και ήταν ροκ εν ρολ. Σε αυτή τη σεζόν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να τονίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε μόνο ένα γκολ και το συζητήσαμε πριν το παιχνίδι, για να δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε αυτή τη δυναμική».

Για το ότι η Ρεάλ παραμένει αήττητη: «Έχουμε κάνει 38 παιχνίδια χωρίς ήττα και αυτό είναι ένα γεγονός που σημαίνει ότι κάνουμε πράγματα πολύ καλά και ότι θα τα κάνουμε πολύ καλά».

Για τον Έντρικ: «Από τη μία πλευρά είμαι άδικος γιατί προπονείται πολύ καλά, έχει πολλή ποιότητα… Αλλά από την άλλη, έχει μπροστά του τον Ροντρίγκο, τον Βινίσιους, τον Εμπαπέ. Πρέπει να κάνει υπομονή».

Για τον Τσουαμενί: «Είναι ένας φανταστικός αμυντικός μέσος που προσαρμόζεται πολύ καλά στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά για μένα είναι ένας εξαιρετικός μέσος».

Για τον Μόντριτς: «Ο παίκτης που έχει λεπτά συμμετοχής έρχεται πιο κοντά στη βέλτιστη φυσική κατάσταση πριν από τους άλλους. Για μένα ο Μόντριτς είναι εγγύηση, παίζει πάντα στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το σύστημα της ομάδας του: «Το σύστημα ήταν 4-3-3, αλλά προσαρμόσαμε κάποια πράγματα. Θέλαμε να πιέσουμε τους τρεις αμυντικούς της Εσπανιόλ, αλλά σήμερα έπαιξαν πολύ καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.