Μπέτις-Μαγιόρκα 1-2: Άλλος τις ευκαιρίες, άλλος το “τρίποντο” (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Μαγιόρκα υποχρέωσε την Μπέτις στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στην L;a Liga, βρίσκοντας γκολ στις καθυστερήσεις για το 1-2, απέναντι στην ομάδα του Πελεγκρίνι που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς

Στην πρώτη φάση της αναμέτρησης η Μπέτις ευτύχησε να προηγηθεί με τον Λο Σέλσο να βρίσκει χώρο και με αριστερό κεραυνό να νικά τον γκρέιφ για το 1-0. Οι πανηγυρισμοί όμως κράτησαν ελάχιστα δευτερόλεπτα καθώς με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περιοχή και σκόραραν για το 1-1 με τον Ροντρίγκες.

Ο Βίτορ Ρόκε είχε ευκαιρίες για την Μπέτις αστοχώντας με πόδι και κεφάλι, για να απαντήσει ο Σάμου Κόστα που σημάδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 34′ ο διαιτητής Γκαρθία έδειξε απ’ ευθείας κόκκινη στον Λο Σέλσο, με τον VAR να διορθώνει την αρχική απόφαση μετατρέποντας την κάρτα σε κίτρινη. Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο το γκολ του Νταρντέρ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπέτις μπήκε με το πόδι στο γκάζι, στο 48′ είχε καταπληκτική προσπάθεια του Αμπντέ με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το αριστερό και μετά το δεξί δοκάρι του Γκρέιφ, με τον Σλοβάκο γκολκίπερ να βγάζει το πλασέ του Βίτορ Ρόκε στο 51′. Η Μαγιόρκα ισορρόπησε έκτοτε και έχασε κι εκείνη 2 ευκαιρίες με Ναβάρο και Ροντρίγκες να πέφτουν πάνω στον Ρουί Σίλβα.

Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 3ο τωνκαθυστερήσεων με τον Βαλέρι στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει ωραία για το τελικό 1-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.