Σεβίλλη-Ρεάλ Βαγιαδολίδ 2-1: Ο Ετζούκε είπε την τελευταία λέξη (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Σε ματς υψηλής έντασης στο δεύτερο ημίχρονο οι "Μπλανκιρόχος" πήραν την πολύτιμη νίκη για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Οι δύο ομάδες πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο του “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” έχοντας 5 βαθμούς ύστερα από 6 αγωνιστικές, με τους γηπεδούχους να είναι δημιουργικοί σε αντίθεση με την ομάδα της Καστίλης, η οποία δεν είχε ούτε μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.

Το γκολ ήρθε στο 45′ σε φάση διαρκείας με τον Λουκεμπάκιο να δίνει ασίστ στον Πέκε Φερνάντεθ για το πρώτο γκολ του στη La Liga. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο ποιοτικό με τη Βαγιαδολίδ να ισοφαρίζει με τον Κίκε Πέρεθ στο 56′ ύστερα από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα, αφού ο Ετζούκε στο 85′ σημείωσε το τελικό 2-1, με τη Σεβίλλη να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Μαρκάο στο 90′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σεβίλλη: Νίλαντ – Καρμόνα, Μπαντέ, Μαρκάο, Μπάρκο (90+1′ Κίκε Σάλας) – Γκούντελι, Σαούλ Νιγέθ (53′ Αγκουμέ) –  Νάβας (αρχ.) (62′ Ετζούκε), Πέκε Φερνάντεθ (90+1′ Μοντιέλ), Λουκεμπάκιο –  Ιχεανάτσο (62′ Σούσο)

Προπονητής: Γαρθία Πιμιέντα

Ρεάλ Βαγιαδολίδ: Χέιν – Λουίς Πέρεθ (αρχ.), Τζομέρτ, Τόρες, Ρόζα – Κίκε Πέρεθ (57′ Λατάσα), Γιούριτς  (86′ Σιλά), Μαρτίν – Ματσίς (57′ Μορό), Εντιάιγ (46′ Σάντσεθ), Μάρκος Αντρέ (73′ Μεσεγέρ)

Προπονητής: Πάουλο Πεσολάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.