Ρεάλ Μαδρίτης: Ένα χρόνο αήττητη!

Videos που αξίζει να δείτε

Η Ρεάλ έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα στη La Liga και απειλεί το απόλυτο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα!

Οι Μαδριλένοι, κέρδισαν χθες με κάποιες δυσκολίες την Αλαβές 3-2 και πήραν την τέταρτη σερί νίκη τους στη La Liga και πέμπτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, συμπλήρωσε έτσι ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς η τελευταία φορά που είχε ηττηθεί, ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, όταν είχε χάσει με 3-1 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, στη μοναδική της ήττα στη La Liga, σε όλη τη σεζόν 2023-24, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου!

Οι «μπλάνκος», από τότε, έχουν 39 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και απειλούν πλέον ευθέως, το απόλυτο αήττητο ρεκόρ στην ιστορία της La Liga, το οποίο κατέχει η Μπαρτσελόνα, με 43 συνεχή ματς, το 2017 και το 2018.

Οι Μαδριλένοι, μπορούν να ισοφαρίσουν αυτό το ρεκόρ, αν μείνουν αήττητοι μέχρι το clasico της 26ης Οκτωβρίου στη Μαδρίτη και να το ξεπεράσουν μία αγωνιστική αργότερα, στην έδρα της Βαλένθια!

Μόνο η Ατλέτικο την κερδίζει!

Όλα αυτά βέβαια, αν δεν έχει …αντιρρήσεις την Κυριακή (29/9, 22:00, Νovasports1), η Ατλέτικο, στο πρώτο ντέρμπι Μαδρίτης της σεζόν, στο Μetropolitano!

Σε όλες τις διοργανώσεις, η Ρεάλ έχει αήττητο 35 αγώνων, ενώ εκτός πρωταθλήματος, η τελευταία ομάδα που την κέρδισε ήταν η συμπολίτισσα της Μαδρίτης, με 4-2 στο Μetropolitano στην παράταση, για το Copa Del Rey, στις 18 Ιανουαρίου 2024!

Μάλιστα, οι συμπολίτες «ροχιμπλάνκος», είναι οι μόνοι που έχουν κερδίσει τη Ρεάλ (2 φορές, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), σε όλες τις διοργανώσεις, τους τελευταίους 16 μήνες!

Προηγούμενη ήττα από άλλη ομάδα εκτός της Ατλέτικο, ήταν στις 21 Μαΐου 2023, με 1-0 στην έδρα της Βαλένθια.

Όσον αφορά την Ευρώπη, η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, τρέχει αήττητο 14 αγώνων και θέλει άλλο ένα ματς για να ισοφαρίσει το ρεκόρ συλλόγου, με 15 αήττητα ματς, που είχε θέσει η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν από το 2016 έως το 2017.

Το απόλυτο αήττητο ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ πάντως, είναι αρκετά μακριά, στα 25 σερί ματς, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, να το διατηρεί από τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Μάιο του 2009.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.