Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ 1-2: Ανατροπή με σόου Αγιόθε (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Με κορυφαίο τον Αγιόθε Πέρεθ, η Βιγιαρέαλ πέρασε νικηφόρα από το "Stage Front", όπου επικράτησε 2-1 της Εσπανιόλ με ανατροπή και πλέον βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της La Liga.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Βιγιαρεάλ, η οποία μετά την πεντάρα από την Μπαρτσελόνα κέρδισε εκτός έδρας την Εσπανιόλ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Μετά από ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, το σκορ άνοιξε στο πρώτο λεπτό του εξτρά χρόνου η Εσπανιόλ με το πρώτο γκολ καριέρας στην La Liga από τον Χοφρέ Καρέρας.

Η απάντηση της Βιγιαρεάλ ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπαένα να εκτελεί φάουλ και τον Αγιόθε να ισοφαρίζει με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, το “κίτρινο υποβρύχιο” ήταν ελαφρώς καλύτερο και ευτύχησε να βρει γκολ στο 63′ πάλι από ασίστ του Μπαένα και πολύ ωραίο τελείωμα του Αγιόθε, ο οποίος έφτασε τα 6 γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Με τη νίκη αυτή η Βιγιαρεάλ έφτασε τους 14 βαθμούς και το τέλος της 7ης αγωνιστικής την βρίσκει στην πρώτη τετράδα, ενώ η Εσπανιόλ έμεινε στους 7.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.