Μετά τα αρνητικά, έρχονται θετικά νέα για την Μπαρτσελόνα

Videos που αξίζει να δείτε

Τι είπε ο Χάνσι Φλικ.

Άτυχη έχει σταθεί η Μπαρτσελόνα ως τώρα, μετρώντας πολλούς τραυματισμούς, με σοβαρότερο όλων το τελευταίο διάστημα εκείνον του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Στη λίστα βρίσκονται και οι Ντάνι Όλμο, Γκάβι, Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Ρόναλντ Αραούχο, Φερμίν Λόπες και Αντρέας Κρίστενσεν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παρουσία και του Ινίγο Μαρτίνες, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Χετάφε την Τετάρτη (25/09).

Από τη μεριά του όμως ο Χάνσι Φλικ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ινιάκι Πένια είναι σε θέση να καλύψει το κενό του Τερ Στέγκεν κάτω από τα γκολπόστ της Μπαρτσελόνα, ενώ πρόσθεσε πως οι Ντε Γιόνγκ και Γκάβι είναι πλέον πολύ κοντά στην αγωνιστική επιστροφή τους!

«Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα των παικτών. Είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και προπονούνται με τόσο πάθος και νοοτροπία. Αλλά είναι επίσης σημαντικό ότι οι έμπειροι παίκτες είναι μαζί μας, όπως ο Ραφίνια και ο Λεβαντόφσκι. Ο Ινίγο δέχτηκε ένα χτύπημα, οπότε θα δούμε πώς θα είναι.

Από όσα βλέπω στην προπόνηση, ο Ντε Γιόνγκ είναι σε καλή κατάσταση, επίσης ο Γκάβι ανεβάζει ρυθμό. Ο Φρένκι είναι πολύ κοντά στην επιστροφή. Αύριο θα ξεκουραστεί γιατί το χρειάζεται, προπονήθηκε πολύ.

Ο Ντε Γιονγκ ένας έμπειρος παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει πολύ, ακόμα κι αν παίξει 20 λεπτά, αλλά θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα», σημείωσε ο Φλικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.