Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα 1-2: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε


Μ’ ένα εξαιρετικό γκολ του Λάριν η Μαγιόρκα έφυγε νικήτρια από το Χοσέ Θορίγια, επικρατώντας της Βαγιαδολίδ, που παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από εκείνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν πολύ, είχαν εξαιρετική αμυντική παρουσία και έβαλαν πολύ δύσκολα στη Μαγιόρκα, που ήθελε τη νίκη για να παραμείνει στην 6άδα της La Liga. Οι παίκτες του Πετσολάνο, που είναι πλέον υπό πίεση στον πάγκο της Βαγιαδολίδ, είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν πρώτοι αλλά δεν ήταν τυχεροί και εύστοχοι. Στο 19ο λεπτό είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο παιχνίδι, όταν ο Λάτασα έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Λεό Ρομάν και στη συνέχεια ο Κίκε Πέρεθ με το κεφάλι έστειλε την μπάλα άουτ. Άλλες δύο πολύ καλές στιγμές για τους γηπεδούχους ήρθε η μία μετά την άλλη, αρχικά στο 28′ ο Τσομέρτ με τακουνάκι λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ίδια πορεί πήρε η μπάλα σε βολίδα του Ματσίς δύο λεπτά αργότερα.

Το γκολ χρυσάφι για την Μαγιόρκα ήρθε στο 59ο λεπτό και ήταν ένα γκολ πανέμορφο από τον Λάριν ο οποίος ξεπετάχτηκε ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς της Βαγιαδολίδ, χωρίς να είναι οφσάιντ και κατέβασε την μπάλα με τον μυτάκι και πριν σκάσει η μπάλα με το ίδιο πόδι την έστειλε στα δίχτυα του Χέιν που ήταν αδύνατον αν κάνει κάτι. Το κοντρόλ ήταν όλα τα λεφτά που λένε, καθώς η μπάλα ερχόταν στα πόδια του από πάσα 30 μέτρων του Νταρντέρ.

Η σφραγίδα νίκης για τη Μαγιόρκα ήρθε στο 83ο λεπτό όταν ο Βάλερι είπε “ευχαριστώ” στο δώρο που του έκανε ο Λούκας Ρόσα, ο οποίος άνοιξε το κοντρόλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής έχασε την μπάλα και ο Βάλερι πλάσαρε τον Χέιν για το 2-0.

Στο4ο λεπτό του επιπλέον χρόνου η Βαγιαδολίδ κατάφερε να σκοράρει ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Σάντσες, ο οποίος βρέθηκε με την μπάλα έξω από την περιοχή και με πολύ ωραίο πλασέ την έστειλε στο “παραθυράκι” της εστίας του Λεό Ρομάν ο οποίος έμεινε να την κοιτάζει. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλος και η Μαγιόρκα πήρε το “τρίποντο” και παραμένει στην 6άδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.