Οσασούνα-Μπαρτσελόνα 4-2: Ο νόμος του “Ελ Σαδάρ” (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Πολύ καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Οσασούνα επιβλήθηκε 4-2 της Μπαρτσελόνα, υποχρεώνοντας τους Καταλανούς στην πρώτη τους εφετινή ήττα.

Η Οσασούνα που είχε χάσει και τους πέντε τελευταίους αγώνες στη La Liga απέναντι στην ομάδα του Φλικ και είχε να κερδίσει από το 2012 τους Καταλανούς, απολαμβάνει την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος την Μπαρτσελόνα, που μετρούσε 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο, μία ομάδα βρισκόταν στο γήπεδο και αυτή ήταν η Οσασούνα που μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, ανέλαβε δράση και δημιούργησε τεράστια ρήγματα στα άκρα με την ταχύτητα των Αρέσο και Θαραγόθα. Ο δανεικός από τη Μπάγερν Μονάχου ακραίος επιθετικός, ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτό το διάστημα, με ασίστ και γκολ.

Πρώτα στο 18ο λεπτό, σέντραρε για τον Μπούντιμιρ, ο Κροάτης πρόλαβε τον Κουμπαρσί και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Πένια για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, μετά την ωραία κάθετη πάσα του Ιμπάνιεθ, ο Θαραγόθα έφυγε ταχύτατα προς την αντίπαλη περιοχή, απέφυγε με προσποίηση τον Πένια και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Τα rotation του Φλικ δεν λειτούργησαν, με τους Λαμίν Γιαμάλ και Ραφίνια στον πάγκο, αλλά και τον Μαρτίνες από το κέντρο της άμυνας.

Μετά από ένα ολέθριο σφάλμα του Ερέρα ο Πάου Βίκτορ μείωσε στο 53ο λεπτό, αλλά στο 72΄, με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπούντιμιρ έγραψε το 3-1. Εκπληκτικό γκολ το τέταρτο τέρμα που πέτυχε στο 85ο λεπτό ο Μπρετόνες, ο Γιαμάλ με το 4ο εφετινό του τέρμα λίγο αργότερα, έγραψε το τελικό 4-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.