Θέλτα-Τζιρόνα 1-1: Πάλι ο Ιάγο Άσπας έδωσε τη λύση! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, έψαχνε στο "Μπαλαϊδος" η Τζιρόνα, προηγήθηκε αλλά δέχτηκε το γκολ προς το τέλος του αγώνα για το τελικό 1-1, με τη Θέλτα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη La Liga.

Πριν από την αναμέτρηση, ο Ιάγο Άσπας, τιμήθηκε από την ομάδα του, γιατί στο ματς με την Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε 500 εμφανίσεις με την ομάδα της Γαλικίας. Στο 65ο λεπτό ο Χιράλδεθ τον επιστράτευσε μαζί με τον Δουβίκα και ο 37χρονος θρύλος της Θέλτα, σκόραρε για το τελικό 1-1.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να αιφνιδιάσει η μία την άλλη, κάτι τέτοιο δεν έγινε και μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με Θέλτα και Τζιρόνα να αλληλοεξουδετερώνονται, αλλά τους Καταλανούς να καταφέρνουν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, στο 38ο λεπτό, όταν μετά τη σέντρα του Μπλιντ μέσα στην περιοχή, ο Τζάνχελ Ερέρα νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον Ντουράν και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη, η Θέλτα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα χωρίς να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα. όλα αυτά μέχρι το 81ο λεπτό, όταν μετά τη σέντρα του Άλβαρεθ, ο Σβέντμπεργκ, έστρωσε τη μπάλα στον Άσπας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο βετεράνος επιθετικός με πολύ ωραίο πλασέ έσωσε την ομάδα του από δεύτερη εντός έδρας ήττα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.