Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Ικανοποιημένη… η Μπαρτσελόνα (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Στις καθυστερήσεις ο Κορέα έδωσε την ισοπαλία στην Ατλέτικο Μαδρίτης με το τελικό 1-1. Διακοπή 20 λεπτών για αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε αήττητη για τεσσαρακοστό ματς.

Φτωχό σε θέαμα το πρώτο ημίχρονο με μια καλή στιγμή για κάθε ομάδα αλλά τους τερματοφύλακες να αντιδρούν σωστά.

Ο Κουρτουά σταμάτησε τον Άλβαρες στο ένατο λεπτό και ο Όμπλακ τον Βαλβέρδε στο 17ο λεπτό. Προσεκτικές αμυντικά από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες έφτασαν στο ημίχρονο στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης χτύπησε πρώτη με τον Μιλιτάο να σκοράρει μετά από ενάμισι χρόνο (64′) και αμέσως μετά το παιχνίδι διεκοπή λόγω αντικειμένων που πετούσαν οι οπαδοί της Ατλέτικο προς τον πρώην τερματοφύλακά τους Κουρτουά.

Οι ομάδες επέστρεψαν στο γήπεδο είκοσι λεπτά μετά για να ρισκάρει τα πάντα η Ατλέτικο και να πάρει την ισοπαλία με το γκολ του Κορέα στις καθυστερήσεις (90+5).

Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Γιορέντε για τους γηπεδούχους αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι στο ματς.

Με το 1-1 ικανοποιημένη ήταν η Μπαρτσελόνα που είναι στο +3 από την Ρεάλ και στο +5 από την Ατλέτικο παρά την ήττα από την Οσασούνα.

Η Ρεάλ συμπλήρωσε 40 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να κυνηγά το ρεκόρ των 43 αγώνων της Μπαρτσελόνα ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ματς ο Γκριζμάν συμπλήρωσε 500 ματς στην Λα Λίγκα. Ο δεύτερος ξένος που τα καταφέρνει και 14ος παίκτης στην ιστορία. Ο πρώτος ξένος είναι ο Λιονέλ Μέσι (520 ματς).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ – Μολίνα (46′ Κόκε), Λε Νορμάν, Χιμένες, Ρεϊνίλντο (75′ Χ. Γκαλάν) – Γκάλαγκερ (70′ Κορέα), Ντε Πολ, Γιορέντε – Γκριζμάν, Άλβαρες (70′ Ρικέλμε), Σούρλοτ (55′ Λίνο)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Μεντί – Τσουαμενί, Μόντριτς (86′ Βάσκεθ), Βαλβέρδε – Μπέλιγχαμ – Ροντρύγκο (90′ Φραν Γκαρθία), Βίνι (87′ Έντρικ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.