Ο Βόιτσεκ Σέζνι δήλωσε πως είναι περήφανος που αποτελεί μέλος της Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας δήλωσε πως δεν είναι ηλίθιος για να αρνηθεί την πρόταση της καταλανικής ομάδας και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να αναλάβει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση έως το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Σέζνι θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας δήλωσε για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα: «Ο Λεβαντόφσκι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με σκέφτηκε και με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει για το ενδεχόμενο να παίξω ξανά. Αρχικά, δεν ήξερα αν ήμουν έτοιμος για νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αλλά μίλησα με την οικογένεια και τους φίλους μου. Όλοι μου έλεγαν ότι θα ήμουν ηλίθιος αν δε δεχόμουν αυτή την ευκαιρία. Η Μπάρτσα είναι ένας σπουδαίος θεσμός και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα».

Και συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό αποφάσισα να επεκτείνω την καριέρα μου λίγο ακόμα. Έχουν μεγάλη κοινωνική βάση και μπόρεσα να το επαληθεύσω σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χθες ήμουν στο γήπεδο και η ομάδα μου φαίνεται απίστευτη. Είναι μια συναρπαστική πρόκληση που αντιμετωπίζω με ενέργεια και ενθουσιασμό. Είμαι έτοιμος να δουλέψω. Ήμουν προετοιμασμένος να αποσυρθώ και ήμουν χαρούμενος, αλλά στις 2 μέρες που βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα, λόγω του πώς μου φέρθηκε ο κόσμος και πόσο σημαντικός είναι ο σύλλογος για αυτούς, νιώθω περήφανος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου».