Η Ρεάλ νίκησε με 2-0 την Βιγιαρεάλ για την 9η αγωνιστική στην Ισπανία, στο "Μπερναμπέου" με κλειστή την οροφή και με την 6η νίκη στη σεζόν έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας στους 21 βαθμούς την Μπαρτσελόνα. Στους 17 έμεινε η Βιγιαρεάλ με την δεύτερη στη σεζόν και πρώτη εκτός έδρας ήττα, στην 3η θέση του πίνακα.

Η Ρεάλ νίκησε με 2-0 την Βιγιαρεάλ για την 9η αγωνιστική στην Ισπανία, στο “Μπερναμπέου” με κλειστή την οροφή και με την 6η νίκη στη σεζόν έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας στους 21 βαθμούς την Μπαρτσελόνα. Στους 17 έμεινε η Βιγιαρεάλ με την δεύτερη στη σεζόν και πρώτη εκτός έδρας ήττα, στην 3η θέση του πίνακα. Τραυματίστηκε στο φινάλε και αποχώρησε σφαδάζοντας ο Καρβαχάλ.

Η ομάδα του Αντσελότι (29 ματς αήττητη εντός έδρας από το 2-3 της Βιγιαρεάλ το 2023 και 41 συνολικά στη la Liga, δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία πίσω από τα 43 ματς της Μπαρτσελόνα το 2018!) άνοιξε το σκορ στο 14΄ με σουτ τπυ Βαλβέρδε και η Βιγιαρεάλ απάντησε με κεφαλιά του Πεπέ στο δοκάρι στο 16′ σε μοιρασμένο ως προς την κατοχή μπάλας πρώτο ημίχρονο (49-51%).

Το 2-0 0 Βίνι με φοβερό σουτ στο 73′ για την Ρεάλ που έχασε με σοβαρό τραυματισμό στο 94΄ τον Καρβαχάλ.

Ρεάλ: Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Μπέλιγχαμ, Μόντριτς, Εμπαπέ, Βινίσιους
Βιγιαρεάλ: Κόντε, Φεμενία, Αλμπιόλ, Κόστα, Καρδόνα, Κομεσάνια, Παρέχο, Γκέιγ, Πεπέ, Μπαρί, Μπαένα