Η Σεβίλλη νίκησε 1-0 την Μπέτις στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, διατηρώντας την παράδοση, καθώς στα τελευταία 13 μετράει 8 νίκες και 5 ισοπαλίες

Η Σεβίλλη ξεκίνησε δυνατά και σκόραρε με τον Ετζούκε στο 10ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σαιντ του Αγκουμέ στην αρχή της φάσης. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με Βίτορ Ρόκε και Λο Σέλσο, αλλά τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Αργεντινός δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Νάιλαντ σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Βίτορ Ρόκε και στο 28′ και στο 34′ είδε τον Νορβηγό γκολκίπερ να του βγάζει τις προσπάθιές του. Το ημίχρονο έκλεισε με το δυνατό σουτ του Καρμόνα να φεύγει έξω.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη θα κερδίσει πέναλτι το οποίο έκανε γκολ ο Λουκεμπάκιο για το 1-0 στο 50′. 5 λεπτά αργότερα ο Ρομέρο κινήθηκε ωραία αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο, όπως και η τελική του Αμπντέ στο 66′.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ του Λουκεμπάκιο να σφραγίσουν το τρίποντο στο 80′, ενώ και πάλι ο Βέλγος απέτυχε να πλασάρει σωστά στο 88′. 2 λεπτά αργότερα η Σεβίλλη θα μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Νιανζού.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με την Μπέτις να είναι χωρίς νίκη σε ντέρμπι Ανδαλουσίας από τον Σεπτέμβριο του 2018.