Ο Τάσος Δουβίκας ήθελε να σκοράρει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τονώσει την ψυχολογία του, όπως τόνισε στον Νίκο Τζουάννη.

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε για την αναμέτρηση της Θέλτα με τους «μερένχες», τη μεγάλη ευκαιρία του στην αναμέτρηση, αλλά και την καλή εμφάνιση της ομάδας του, παρά την ήττα 2-1.

Αρχικά, ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε: «Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση, όμως δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πάρουμε τους πόντους ή τον πόντο, που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Είχαμε μια πολύ καλή απόδοση, ήμασταν πολύ καλοί τακτικά, με πολύ ενέργεια. Σίγουρα είχαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ και απέναντι σε τέτοιους αντιπάλου, τέτοιες ευκαιρίες πρέπει να τις κάνεις γκολ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του: «Έχουμε αποδείξει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, πως κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Σίγουρα, κόντρα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, ίσως τον μεγαλύτερο, το να αποδίδεις σε τέτοιο επίπεδο και να διεκδικήσεις τη νίκη, δίνει μεγάλο κίνητρο στην ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κοιτάξουμε το μέλλον».

Όσον αφορά στην ευκαιρία που έχασε δήλωσε: «Πρέπει να ξαναδώ τη φάση. Προσπάθησα να προλάβω και να κάνω με τάκλιν το σουτ. Θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μέσα στο παιχνίδι είναι να χάνουμε και ευκαιρίες, αλλά ναι σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τις βάζεις».

Τέλος, ο Δουβίκας συμπλήρωσε: «Είμαι σε πολύ καλό ρυθμό. Σίγουρα ένα γκολ θα μου έδινε μια διαφορετική ψυχολογία, αλλά κοιτάμε μπροστά. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και είμαι σίγουρος τα καλύτερα έρχονται».